lördag 21 mars 2009

Somriga ekoklänningar!

Hildur har ett bra utbud av olika designers ekokollektioner. Mina favoriter kommer från Erica Laurell och Righteous fashion. Såg även att de hade toppar från Righteous fashion till överkomliga priser, runt 500-lappen, vilket känns som ett bra pris när man vet att kläderna är både ekologiska och rättvisemärkta.
Den här klänningen från Erica Laurell känns som ett bra eco-val. Klassiskt mönster och design och stickad i ekologisk bomull. Nyinkommen.
(Bild: Hildur.se)
Den här klänningen är också ny från Erica Laurell. Gillar modellen, och turkost är ett säkert sommar-kort.
(Bild: Hildur.se)
Tunikan från Righteous fashion funkar lika bra till byxor, så slipper man vänta och längta till den riktiga våren innan man kan börja använda den. Tycker om det enkla i deras design.
(Bild: Hildur.se)
Righteous fashion tilldelades etik-priset Terre de femmes av franska stiftelsen Yves Rocher med motiveringen:
"Att kombinera mode, flärd och med ett utpräglat miljötänk och en målsättning att växa som företag gör Paula Kermfors och Kajsa Cappelen Holst till viktiga förebilder för dagens ungdomar och entreprenörer. Med sitt projekt Righteous Fashion var de en given vinnare i den svenska delen av Terre de Femmes."
Priset syftar till att uppmärksamma kvinnor som gör insatser för miljön och bidrar till allas välbefinnande. Läs mer på Camino magasin.

2 kommentarer:

  1. Gud vad jag gillar din blogg! Väldigt mycket mysfaktor över den måste jag säga. Gillar den turkosa klänningen också

    SvaraRadera