söndag 15 februari 2009

Aktuellt på Ekovaruhuset

Ekovaruhusets utbud är väldigt blandat. Allt från skönhetsprodukter från Dr.Hauschka, eco-rengöringsmedel, barnkläder, black spot sneakers (vegan-vänliga) och dyrare ekologiska designerplagg. Just nu har de bland annat 50 % rea på ekologiska jeans från Kuyichi (c:a 500 kr) och halva priset på en hel del designerplagg. Mer information om vilka designers och deras produkter hittar du på Ekovaruhusets hemsida.


För den som har en slant över och tycker om att känna sig både stylish och reko finns dessa röd-rosa stövlar:


Ljust grå-blå trenchcoat från fin i klassiskt snitt, men med söta klockade ärmar, halva priset (ord.pris 3000 kr). Bakom märket som också designar ekologiska jeans, står norske designern Per Age Siversten. Här är företagets egen hemsida.



Väldigt vackra och väldigt dyra är dessa stickade vantar från Erica Laurell, de blir dina för 999 kr:



Sen har de tidskrifter också; bland annat Camino som är ett ekolgoiskt livsstils magasin och den här tidningen, Eco Queen, som jag inte sett förut. Mode, reportage, inredning och annat, allt i ekologisk anda. Har dessutom hunnit testa ett par av tidningens vegetariska recept redan, riktigt goda! Eco Queen fick pris som Årets tidskrift 2008 och är helt klart värd att investera i om man är intresserad av att vara både snygg och eko.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar